KEDVES RÖPLADBA KEDVELŐK!!!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2009 március 14-én kerül megrendezésre a férfi generációs kupa a szokásos helyen, a Gimi tornatermében.

Szeretetel várnak mindenkit a szervezők!!!!!!!

 

Férfi generációs kupa 2008 - Felhívás

 

Kedves Olvasók! A következő pár sort M. Csabától kaptam, aki a szervezők nevében kérte, hogy juttassam el Mindenkihez a következő felhívást. Kérem a szöveg közvetlenségért ne haragudjanak. Azért kívántam így egyben megosztani Önökkel a felhívást, mert nagyon jól tükrözi az egész rendezvény jó hangulatát!

"Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy az idei férfi retardációs/reinkarnációs kupa 2008 március 1-én (szombat) kerül megrendezésre.

Ha férfi vagy (és annak is érzed magad) és játszani is szeretnél, szedd össze a csapatodat (ha még maradt belőle valami...) és reggel 8.30-ra érkezzetek meg a Gimibe. Ha nem ebbe a kategóriába tartozol, de érdekel hogyan ugrálnak többé-kevésbe elhízott, ( tisztelet a kivételnek) idősödő férfiak egy szűk kis tornaterembe, akkor is szívesen látunk a nap folyamán bármikor!

A legfontosabb kellékek úgymint:tea, zsíros kenyér, Barbara-büfé stb. szokás szerint rendelkezésre állnak. Addig is mindenkinek minden jót, és viszlát március 1-én!" M.Cs.

 

UTÓ-SZILVESZTERI KUPA SZIGETBECSÉN

 

            2008 január 6-án, Szigetbecsén rendezték meg a már hagyománnyal rendelkező ?utó-szilveszteri? kupát. A csúszós utak és a rossz idő ellenére 6 csapat vett részt ezen a megyei versenyen, melyet Járfás László a Magyar Röplabda Szövetség nyugdíjazott bírója vezetett végig.

            A versenyt vasárnap 9 órára hirdették meg a ?Becsei lányok?. Az ónos eső miatt mindenki késett egy kicsit. Míg a hazaiak a hálót igazgatták, addig a ráckevei lányok egy hatalmas tornalabdával melegítettek, utána viszont nagyon kicsinek tűnt a rendes röplabda. Fél 10 felé már a 6 csapatból elkészült a sorsolás: 2 csoportra osztották a lányokat, az egyikben: Ráckeve Junior csapata, Ráckeve Bakfis csapata és Szigetbecse, a másikba pedig a Ráckevei Ady Gimnázium, Etyek és Szigethalom került. Csoporton belül körmérkőzéseket játszottak a lányok. Egy meccs 2 szett volt, és ha 1-1 lett a vége, akkor a szerzett pontokat vették figyelembe Laci bácsi.

            A körmérkőzéseknek nagyjából 2 órára vége lett, majd következett egy újabb sorsolás a csapatok sorba állítása után. Mindkét csoport 3. helyezettje játszott az 5-6 helyért, az első két helyezett pedig keresztmérkőzést játszott és a két nyertes küzdhetett meg az első helyért, a két ?vesztes? pedig a bronzéremért.

Az eredményhirdetésre és az oklevél átadásra egy kicsivel 5 óra után került sor.

Első helyen végzett Ráckeve Junior csapata,

Második helyezést ért el Szigetbecse,

Harmadik lett Szigethalom csapata,

Negyedik Etyek, akik sajnos sérülés miatt nem tudták végigjátszani a harmadik helyért folytatott küzdelmüket,

Ötödikek lettek a Gimis lányok és hatodik a Bakfis csapat.

 A versenyen 3 ráckevei csapatot is indított az edző, akiket a gimisek és a junior csapatból állított össze a következő képpen:

?      Bakfis: Orova Melinda (csapatkapitány.-12. osztályos), Birtha Nikolett (10.o.), Bak Alíz (11.o.), Bakos Rita (9.o.), Palinger Franciska (10.o.), Fekete Anna (10.o.)

?      Ady Gimnázium: Szabó Zsanett (cs.k.-10.o.), Süveges Bernadett (10.o.), Dobolyi Orsolya (9.o.), Fekete Bettina (8.o.), Molnár Nikolett (8.o.), Patonai Krisztina Anna (10.o.), Budai Henriettta (9.o.)

?      Junior csapat: Farkas Tünde (cs.k.-10.o.), Károlyi Móni (10.o.), Bürg Dorottya (12.o.), Major Kinga (10.o.), Boros Lili (8.o.), Mihalik Pálma (10.o.), Mihalik Fruzsina (10.o.), Miskovics Alexa (10.o.)

 

            Mindenki nagyon jól érezte magát, ráadásul ellátmányban is volt részünk bőven, hiszen nem maradhatott el, a szokásos zsíros kenyér hagymával illetve a jó kis tea. Laci bácsi is elmondta, hogy mennyire szeret ide jönni, mert mindig a jó hangulat övezi az ilyen kupákat.

Reméljük jövőre is lesz lehetőség a részvételre!!!!!

Oldalmenü
Naptár